MUUVO – muutosvoimaa osaamisesta

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Yritysten muutosvoiman juuret lähtevät henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja samanaikaisesta yrityksen osaamisen johtamisen vahvistamisesta. MUUVO muutosvoimaa osaamisesta -hanke tekee henkilöstön osaamisen vahvistamisesta käyttövoimaa yrityksen muutoskyvykkyyden ja liiketoiminnan uudistumisessa.

Hankkeen vaihe
Meneillään
MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta -hankkeen logo

Hankkeessa tarjotut veloituksettomat palvelut tukevat yrityksiä vihreässä siirtymässä. Osaava yritys kykenee ketterästi vastaamaan toimintaympäristön erilaisiin muutostilanteisiin.

MUUVO edistää pienten yritysten muutoskykyä ja koronan jälkeistä liiketoiminnan uudistumista tarjoamalla niiden henkilöstölle mikrokursseja, joista syntynyttä osaamista hyödynnytetään yrityskohtaisissa valmennuksissa muutoskyvykkyydestä. Kyseessä on uudenlainen, resurssiviisas työelämälähtöinen osaamisen kehittämisen toimintamalli. Toimintamallissa uutta on työntekijöihin ja yrityksen prosesseihin kohdistuvien toimien samanaikaisuus. Näiden toimien samanaikaisuutta ja samansuuntaisuutta pidetään erityisen vaikuttavina toimenpiteinä. MUUVO-hankkeen perustana on Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa (UKV) tehdyt oivallukset siitä, että henkilöstön koulutuksen ja yritysvalmennuksen yhdistäminen samanaikaisesti tapahtuvaksi toiminnoksi vahvistaa yritysten muutoskyvykkyyttä ja edesauttaa liiketoiminnan uudistamista.

Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Lähde mukaan tekemään yrityksestäsi entistä kyvykkäämpi ja osaavampi – ilmoittaudu: muuvo@laurea.fi
Lisätietoja: muuvo.fi

Lisätietoja

Mira Rajalakso

Projektipäällikkö
050 578 0073 mira.rajalakso@laurea.fi

Heli Okkonen

Projektipäällikkö
043 826 9284 heli.okkonen@vantaa.fi

Avainsanat

Hankkeet