Business Vantaa

Vantaalla on elinvoimaa! Vantaa on paras kumppani yrityksellesi. Innovatiivinen ja innostava. Kansainvälinen ja ketterä. Koti niin alkaville yrityksille kuin suurille toimijoille.
Monet maamme dynaamisimmista yrityksistä ovat jo täällä. Miksi et liittyisi joukkoon?

Vantaa palvelee yrityksiä 48:n tunnin palvelulupauksella - ota yhteyttä! Öppnas i ett nytt fönster, länkar till en annan webbplats

Tule Business Vantaa Hubiin!

Business Vantaa Hub on koko Vantaan business-yhteisön uusi digitaalinen kohtaamispaikka. Täällä tapaat muita yrittäjiä ja erilaisia neuvonta-, tuki- ja kehittämispalveluita tarjoavia toimijoita. Business Vantaa Hub on uuden ajan työkalu yhteydenpitoon, neuvontaan ja kumppanuuksien rakentamiseen.

Lue lisää ja rekisteröidy

Aktuellt

Allt aktuellt

Tilaa Business Vantaa -uutiskirje

Uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Vantaan elinkeinoelämän ajankohtaisasioista ja tapahtumista. Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoosi kaupungin ja verkostoyhteistyön tuomat mahdollisuudet yrityksellesi niin kansainvälistymiseen, rekrytointiin kuin verkostoitumiseenkin liittyen.

Tilaa Business Vantaa -uutiskirje Öppnas i ett nytt fönster, länkar till en annan webbplats

Vantaa kasvua!

Vantaa on julkaissut toimenpideohjelman kaupungin kasvun ja elinvoiman kehittämiseksi. Kasvu- ja elinvoimaohjelma pyrkii rakentamaan Vantaasta taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullista ja elinvoimaista kaupunkia.

Tutustu kasvu- ja elinvoimaohjelmaamme

Bloggar