Kohderyhmä: Yritykset

Roboboost avasi teknologian mahdollisuuksia

Uutinen

Robotiikka kannattaa ottaa hyötykäyttöön, ja Roboboost-hanke vauhditti asiaa Vantaalla! Varian opiskelijat tutustuivat hyvinvointiteknologiaan ja esittelivät yrityksille sen hyödyntämistä. Lisäksi robotiikkatietoutta ja -osaamista jaettiin esimerkiksi tapahtumien kautta.

FAIR vahvistaa yritysten liiketoiminnan digitalisaatiota

Uutinen

FAIR -hanke on osa eurooppalaisten digitaalisten innovaatiohubien kehittämistä, jolla edistetään PK -yritysten digitalisaatiota, tekoalyn käyttöön ottamista ja kyberturvallisuutta.

Vantaa yhdisti Gasmetin ja Metropolian ilmastoyhteistyöhön

Uutinen

Vantaan kaupunki, Metropolian opiskelijat ja kaasuanalysaattoreita ja mittauslaitteita valmistava Gasmet Oy yhdistivät voimansa hiilikädenjälkiteeman ympärillä.

Liiketoimintaa ilmastoinnovaatioista

Blogi Business Vantaa

Webinaarikoonti yrityksille suunnatusta webinaarista, jonka aiheena oli ilmastoinnovaatiot ja ilmastoliiketoiminta.

Tavoita kansainvälisiä osaajia Jobs in Finland -alustalla

Artikkeli

Business Finlandin Jobs in Finland -alusta on Suomessa jo oleskeleville ja ulkomailla Suomesta töitä etsiville kansainvälisen taustan työntekijöille suunnattu työpaikkasivusto, jonka kautta yrityksenne työpaikkailmoitukset tavoittavat kansainväliset osaajat. Lisäämme sinne myös pyynnöstänne kaikki

6Aika-kaupunkistrategia on osoittanut yhteistyön voiman

Uutinen

Suomen suurimpien kaupunkien Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun yhteinen, monivuotinen kestävän kaupunkikehittämisen strategia on tuottanut pysyvään käyttöön hyviä työkaluja, uusia toimintatapoja sekä luonut tiiviin yhteistyöverkoston.

Vaikuttavimmat keinot kuntien ja yritysten välisessä ilmastoyhteistyössä

Blogi Business Vantaa

Kunnan erilaisilla ilmastoyhteistyön keinoilla tavoitellaan erilaisia asioita ja keinojen vaikuttavuus on erilainen. Vantaan, Keravan ja Järvenpään ilmastoyhteistyön hankkeessa toteutettiin vaikuttavuuden arviointi kunnan erilaisille ilmastoyhteistyön keinoille.

Testbed yhdisti kiinteistömanagerin ja sisäilma-analyytikon

Artikkeli

Kiinteistönomistajalle entistä tarkempaa ja reaaliaikaisempaa tietoa kiinteistöjen tilasta. Tarjolla oivallinen ja riittävän iso testiympäristö mittausteknologian toimittajalle. Siinä hyödyt, jotka yhdistävät Vantaan VTK:n ja Masinotekin Kaupunki kokeilualustana -hankkeessa.

Vantaa, Kerava ja Järvenpää kehittivät yhdessä tapoja toteuttaa ilmastotyötä yritysten kanssa

Uutinen

Vuoden kestäneessä ilmastoyhteistyöhankkeessa Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupungit syventyivät kuntien ja yritysten väliseen ilmastoyhteistyöhön. Tietoa yritysten odotuksista yritysten ja kaupungin ilmastoyhteistyöstä kerättiin ensin kyselyn avulla, minkä jälkeen kaupungit pilotoivat eri

Pääkaupunkiseudun innovaatiotoiminta ja -verkostot vahvistuvat avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Tiedote

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen innovaatiokokonaisuus (HEVi) vahvistaa pääkaupunkiseudun innovaatiotoimintaa ja -verkostoja. HEVin pohjana toimii valtion kanssa solmittu innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimus, jonka puitteissa kaupungit luovat mittavan hankekokonaisuuden