Hankkeet

Vantaalla on meneillään monenlaisia hankkeita. Voit suodattaa hankkeita mm. suuralueen, vaiheen, toimielimen palvelu- ja kohderyhmän mukaan.

Vantaan ratikka -hanke

Hanke

Vantaan ratikka on Vantaalle suunniteltava pikaraitiotie. Se jatkaa Kehäradan tarinaa yhdistämällä kaupungin itäisimpiä osia sujuvan raideliikenteen piiriin ja mahdollistamalla kaupungin kasvun kestävästi joukkoliikenteen varrelle.

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille

Hanke

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hanke tukee korkeasti koulutettujen vantaalaisten maahan muuttaneiden työllistymistä osaamista vastaaviin tehtäviin.

MUUVO – muutosvoimaa osaamisesta

Hanke

MUUVO-hanke tekee henkilöstön osaamisen vahvistamisesta käyttövoimaa yrityksen muutoskyvykkyyden ja liiketoiminnan uudistumisessa.

6Aika: Roboreel

Hanke

Roboreel-hankkeessa asiantuntijat valmentavat yrityksiä robotiikan käyttöön ottamisessa.

6Aika: Energiaviisaat kaupungit

Hanke

Energiaviisaat kaupungit -hanke nostaa Suomen kuusi suurinta kaupunkia kansainvälisiksi esimerkkialueiksi energiatehokkaassa asumisessa.

6Aika: Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe)

Hanke

Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hankkeen päätavoitteena on edistää yritysten yhteistyötä kaupunkien kanssa ja mahdollistaa uusien, asiakaslähtöisten sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

6Aika: Kasvun ekosysteemit

Hanke

Yritysten kasvun mahdollistaminen kuutoskaupunkien yhteistyössä” -hankkeessa tuetaan kasvuhakuisia yrityksiä kiinnittymään niille sopiviin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa tukeviin verkostoihin ja palveluihin.

6Aika: Ilmastoviisaat taloyhtiöt

Hanke

Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeessa etsitään ratkaisuja Taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantamiseen.