Hankkeet

Vantaalla on meneillään monenlaisia hankkeita. Suodata ja selaa hankkeita palveluiden, kohderyhmien ja alueiden perusteella.

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille

Hanke

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hanke tukee korkeasti koulutettujen vantaalaisten maahan muuttaneiden työllistymistä osaamista vastaaviin tehtäviin.

6Aika: Roboreel

Hanke

Roboreel-hankkeessa asiantuntijat valmentavat yrityksiä robotiikan käyttöön ottamisessa.

6Aika: Energiaviisaat kaupungit

Hanke

Energiaviisaat kaupungit -hanke nostaa Suomen kuusi suurinta kaupunkia kansainvälisiksi esimerkkialueiksi energiatehokkaassa asumisessa.

6Aika: Kasvun ekosysteemit

Hanke

Yritysten kasvun mahdollistaminen kuutoskaupunkien yhteistyössä” -hankkeessa tuetaan kasvuhakuisia yrityksiä kiinnittymään niille sopiviin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa tukeviin verkostoihin ja palveluihin.

6Aika: Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe)

Hanke

Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hankkeen päätavoitteena on edistää yritysten yhteistyötä kaupunkien kanssa ja mahdollistaa uusien, asiakaslähtöisten sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

6Aika: Ilmastoviisaat taloyhtiöt

Hanke

Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeessa etsitään ratkaisuja Taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantamiseen.

Urbaania kasvua Vantaa -hanke

Hanke

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuehdotuksia yritysten henkilöstön osaamistason nostamiseen, teknologiseen muutokseen ja työllisyyden edistämiseen. Näin tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden vastuullista kasvua.

6Aika: HNRY – Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet

Hanke

Logistiikka- ja työmaakoneiden ja -kuljetusten päästöt ovat merkittävä osa kaupunkien liikennepäästöistä. Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet -hanke keskittyy työmaiden ja sataman yritysten ja raskaan liikenteen päästöjen vähentämiseen.