Hankkeet

Vantaalla on meneillään monenlaisia hankkeita. Voit suodattaa hankkeita mm. suuralueen, vaiheen, toimielimen palvelu- ja kohderyhmän mukaan.

MUUVO – muutosvoimaa osaamisesta

Hanke

MUUVO-hanke tekee henkilöstön osaamisen vahvistamisesta käyttövoimaa yrityksen muutoskyvykkyyden ja liiketoiminnan uudistumisessa.

Vantaan ratikka -hanke

Hanke

Vantaan ratikka on Vantaalle suunniteltava pikaraitiotie. Se jatkaa Kehäradan tarinaa yhdistämällä kaupungin itäisimpiä osia sujuvan raideliikenteen piiriin ja mahdollistamalla kaupungin kasvun kestävästi joukkoliikenteen varrelle.

card--fallback--3

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille

Hanke

Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hanke tukee korkeasti koulutettujen vantaalaisten maahan muuttaneiden työllistymistä osaamista vastaaviin tehtäviin.

Oppimiskampus

Tikkurilan suuralue
Hanke

Oppimiskampus on investointi kasvuun ja elinvoimaiseen tulevaisuuteen. Jatkuvan oppimisen superkampus ja vantaalainen innovaatioympäristö rakentuu Tikkurilan Jokiniemeen.

6Aika: Roboreel

Hanke

Roboreel-hankkeessa asiantuntijat valmentavat yrityksiä robotiikan käyttöön ottamisessa.

6Aika: Energiaviisaat kaupungit

Hanke

Energiaviisaat kaupungit -hanke nostaa Suomen kuusi suurinta kaupunkia kansainvälisiksi esimerkkialueiksi energiatehokkaassa asumisessa.

6Aika: Kasvun ekosysteemit

Hanke

Yritysten kasvun mahdollistaminen kuutoskaupunkien yhteistyössä” -hankkeessa tuetaan kasvuhakuisia yrityksiä kiinnittymään niille sopiviin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa tukeviin verkostoihin ja palveluihin.

6Aika: Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe)

Hanke

Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hankkeen päätavoitteena on edistää yritysten yhteistyötä kaupunkien kanssa ja mahdollistaa uusien, asiakaslähtöisten sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.