MUUVO – muutosvoimaa osaamisesta

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Yritysjohtaja, mitä osaamista henkilöstösi kaipaisi lisää? Kerro MUUVOlle yrityksesi osaamistarpeista. Vastaustesi perusteella räätälöimme koulutuksia ja valmennuksia hankkeeseen, jotka ovat tarjolla asiantuntijoiden ohjauksella. Halukkaat uusimaalaiset yritykset pääsevät hankkeen palveluiden pariin.

Tästä pääset kyselyyn. (Kysely on päättynyt)

MUUVO muutosvoimaa osaamisesta -hanke kyselee yrityksesi osaamistarpeista, koronapandemian vaikutuksista ja kestävän kehityksen toimista. Kyselystä saatujen vastausten perusteella muokataan hankkeessa tarjolla olevat koulutukset ja valmennukset yritystarpeita vastaaviksi.

MUUVOssa tarjotaan resurssiviisasta toimintamallia henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja yritysten toiminnan tehostamisessa. Henkilöstön osaamisen kehittämiseen tarjotaan mikrokursseja yritysten osaamistarpeiden mukaisesti. Yritystoimintaa tehostetaan valmennuksilla, joissa vahvistetaan muutoskyvykkyyttä ja kestävän kehityksen toimia.

MUUVO on Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen pikkusisar, sillä se on syntynyt UKV:n oivalluksista. UKV-hankkeessa on tunnistettu, että erityisesti pk-yrityksissä tarvitaan uusia toimintamalleja osaamisen johtamiseen ja jatkuvan oppimisen tukemiseen. Kun jatkuvan oppimisen käytänteet otetaan yrityksissä osaksi jokapäiväistä toimintaa, yritysten muutosvalmius, kasvu ja liiketoiminnan uudistuminen mahdollistuvat.

Lähde mukaan tekemään yrityksestäsi entistä osaavampi ja kyvykkäämpi!

Ilmoittaudu mukaan: mira.rajalakso@laurea.fi

Lisää hankkeesta: muuvo.fi

 

Avainsanat

Business VantaaHankkeetYrittäminenKehittäminen