Yritys, kaipaatko apua toimintasi kehittämiseen? Osallistu vantaan elinkeinopalveluiden ilmaiseen yhteiskehittämisprojektiin!

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut organisoi syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana lyhyitä yhteiskehittämisen projekteja, design sprinttejä. Sprinttien avulla yrityksen on mahdollisuus saada apua oman toimintansa kehittämiseen kansainvälisten osaajien avulla.

Mikä design sprint? 

Design Sprint on muotoiluprosessi, jonka avulla on mahdollisuus luoda nopeasti uusia tuotteita ja palveluita, kehittää olemassa olevia palveluita tai saada ratkaisuja muihin yrityksen haasteisiin oli kyse sitten sisäisistä kehitysprojekteista tai liiketoiminnan kehittämisestä.   

Design sprintit tiivistävät pitkät kehitysprosessit viiteen päivään, joiden aikana jalostetaan ideoista konsepti, tuotetaan prototyyppi ja validoidaan sitä testikäyttäjien kanssa. Yhden työviikon aikana on siis mahdollisuus saada muotoilun menetelmiä hyödyntäen aikaan yhtä paljon kuin kuukausia kestävissä prosesseissa! 

Graafi ratkaisuehdotus yrityksen haasteeseen.

Miksi osallistua? 

Osallistumalla design sprinttiin yritys saa:  

  • Mahdollisuuden osallistua design sprinttiin ilmaiseksi. Yleensä tällainen palvelu maksaa yrityksille tuhansia euroja.
  • Testatun ratkaisuehdotuksen tunnistamaansa liiketoiminnan kriittiseen haasteeseen.
  • Mahdollisuuden tutustua Suomessa asuviin korkeasti koulutettuihin kansainvälisiin osaajiin.
  • Mahdollisuuden luoda positiivista työnantajakuvaa.  
  • Näkyvyyttä Vantaan kaupungin viestintäkanavissa.

Mitä yritys antaa? 

  • Mahdollisuuden kansainvälisille osaajille tuoda osaamistaan esiin ja luoda yhteyksiä suomalaiseen yritysmaailmaan. 
  • Hiukan aikaa haasteen sanoittamiseen sekä pari lyhyttä ohjaussessiota, joka auttaa tiimiä suuntaamaan ratkaisua haluttuun suuntaan. Yrityksen ei tarvitse osallistua prosessin jokaiseen päivään tai hetkeen, mutta onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa varata aikaa pariin lyhyeen ohjaussessioon sekä prosessin jälkeiseen esittelytilaisuuteen.

Sprintit toteutetaan pääosin englanniksi. Toiveiden ja osallistujien kielitaidon mukaan voimme käyttää sekä suomea että englantia. 

Ilmoittaudu mukaan ratkomaan yrityksesi haastetta ottamalla yhteyttä asiantuntija Katri Lahtiseen:

Katri Lahtinen
katri.lahtinen@vantaa.fi 
040 537 3221 

Talent Vantaa