Vantaa Menu - urbaanin ruuan ystävälle

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Miltä sinun Vantaasi maistuu? Oletko enemmän folk dining- kuin fine dining -ihminen? Kiinnostunut ruokatrendeistä, lähiruuasta ja sesongin mukaisesta syömisestä? Ja mikä tärkeintä: onko Vantaalla erityinen paikka sydämessäsi?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, tervetuloa tutustumaan urbaanin ruuan yhteisöön ja Vantaa-menuseen, jota pääset maistelemaan tulevaisuudessa Vantaalla.

Vantaa-menu on kolmen ruokalajin menu, joka on tehty urbaanin ruuan ystävälle. Sellaiselle, joka ilahtuu, kun kuulee ruokansa kasvaneen viherkatolla tai ilmassa tai hukkalämmöllä. Hihkaisee, kun näkee lautasellaan sirkkaa tai muuta uutta proteiininlähdettä.

Riemastuu, kun saa eteensä palasen Vantaata.

Sinulle!

Maistelemaan Vantaa-menuta – seuraa etenemistä somessa

Vantaa-menusta pääset nauttimaan kaikissa Vantaa-menu-yhteisön ravintoloissa toivottavasti vielä ennen vuoden vaihdetta. Yhteisössä ovat jo mukana seuraavat ravintolat:

Vantaa menu -yhteisön toimijoiden logot. Ravintola kuninkaan lohet, Wanda's kitchen and lounge, Zilla, Ravintola Koto ja Oklahoma

Joukko kasvaa koko ajan, joten jotta pysyt ajan tasalla, toimi näin:

seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa #vantaamenu ja #valloituVantaasta, niin tiedät, suuntaatko lähiravintolaasi vai vähän kauemmaksi päästäksesi nauttimaan Vantaasta. Näillä tunnisteilla löydät lisää Vantaa-menun toimijoiden kesätekemisiä ja tarjontaa Sinulle!
 

Pellolta ja laboratoriosta lautaselle ja lasiin

Maistat Vantaan kaikissa Vantaa-menun aineksissa. Ne tulevat lautasellesi tai lasiisi vantaalaiselta pellolta, kasvimaalta tai laboratoriosta. Menun ruoka tai juoma on valmistettu vantaalaisessa keittiössä, panimossa, leipomossa tai tehtaassa. Pakattu Vantaalla tai kuljetettu vantaalaisen terminaalin kautta. Vantaan näet ja tunnet, haistat ja maistat myös niissä ravintoloissa ja muissa tahoissa, jotka ovat kehittäneet menun ja jotka tarjoilevat sen sinulle.

Omistatko ravintolan, kasvatatko viljaa, työskenteletkö teollisuudessa?

Jos toimit ravitsemisalalla ja haluat jalostaa ideoitasi, liity Urbaanin ruuan yhteisöön, jonka ensimmäinen ponnistus tämä Vantaa-menu on. Urbaanin ruuan yhteisön tavoitteena on tukea ja kasvattaa yritysten liiketoimintaa, luoda uusia verkostoja ja sitä kautta parantaa myös kaupungin elinvoimaa.

Porukasta saat buustia toimintaasi. Ja pääset tekemisiin samanhenkisten ihmisten kanssa. Urbaanin ruuan ja juoman tuottajien ja niistä nauttivien.

Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit saada  yhteistyöstä, jatka lukemista täältä! (liity Suomen ensimmäiseen urbaanin ruuan yhteisöön)
 

Avainsanat

Business VantaaHankkeetKehittäminen