Uusi verkkokurssi kaikille yrittäjyyttä harkitseville

Uutinen

Vantaan kaupungin ja Laurea-ammattikorkeakoulun yhteisessä Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hankkeessa on suunniteltu uusi yrittäjyyden verkkokurssi. Entrepreneurship as a Part of Career -verkkokurssi on osa Laurean avoimen ammattikorkeakoulun kurssitarjontaa. Kurssi tutustuttaa opiskelijat työelämän muutoksiin ja erityisesti yrittäjyyteen.

Opintojakso johdattaa opiskelijat tutustumaan yrittäjyyden monimuotoisuuteen ja ymmärtämään yrittäjyyden eri muotoja. Kurssi auttaa opiskelijoita tunnistamaan oman osaamisensa. Lisäksi kurssilla opitaan oman osaamisen kaupallistamisesta, hinnoittelulaskelmien tärkeydestä sekä siitä, miten hoitaa kirjanpidolliset asiat.

Kurssi koostuu viidestä kokonaisuudesta

  • Tulevaisuuden työelämä
  • Oman osaamisen tunnistaminen
  • Oman osaamisen hinnoittelu
  • Oman osaamisen kaupallistaminen
  • Kirjanpidollisten asioiden hoitaminen

Englanninkielinen Entrepreneurship as a Part of Career -verkkokurssi on kehitetty erityisesti korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille, jotka harkitsevat yrittäjyyttä uravaihtoehtona. Kurssi soveltuu kuitenkin kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Verkkokurssi on osa avoimen ammattikorkeakoulun kurssitarjontaa ja se on ilmainen työttömille työnhakijoille sekä lomautetuille. Kurssin laajuus on viisi opintopistettä ja sen voi suorittaa täysin omaan tahtiin.

Lisätietoa verkkokurssista

Talent Vantaa