Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Urbaania kasvua Vantaa -hanke on mukana tämän kesän SuomiAreena-tapahtumassa, joka järjestetään ensimmäistä kertaa hybriditapahtumana sekä Porissa että Helsingissä. Teemat ovat yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto. Hankkeen järjestämän keskustelun teemana on osaamisen kehittäminen uuden teknologian käyttöönotossa ja sen sujuvoittamisessa otsikolla Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen.

Keskustelemassa ovat

  • Kimmo Viljamaa, elinkeinojohtaja, Vantaan kaupunki
  • Jutta Karppi, toimitusjohtaja Haugen-Gruppen Oy
  • Perttu Pölönen, futuristi
  • Erkki Räsänen, yliopettaja Metropolia
  • Taru Maamies, yritysvalmentaja Laurea
  • Elina Taponen, projektipäällikkö Metropolia

”Osaamattomuus kostautuu uuden teknologian käyttöönotossa. Osaamista on kehitettävä, jotta pk-yritykset pystyvät hyödyntämään uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia. Henkilöstön osaamisen kehittäminen vahvistaa yritysten kykyä vastata niin digitalisaation vaatimuksiin kuin yllättäviin muutostilanteisiin. Näihin vaikuttavia tekijöitä on tunnistettu Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa. Mitä uuden teknologian hyödyntäminen edellyttää yrityksiltä? Mikä estää pk-yritysten johtoa sitoutumasta henkilöstön osaamisen kehittämiseen? Miten saada työntekijä kehittämään omaa osaamistaan?”

 SuomiAreenan tapahtumat ovat katsottavissa mtv3-kanavalla päivittäin, koko ohjelmisto maksutta mtv-palvelun kautta ja SuomiAreena tv-kanavalla antenniverkossa näytetään ohjelmiston parhaat palat. SuomiAreena on suuri yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma.

Urbaania kasvua Vantaa -hanke SuomiAreenassa 16.7.2021, klo 9-9.45!

Urbaania kasvua Vantaa

Avainsanat

Business VantaaYrittäminenHankkeetKehittäminen