Talent Vantaan alkuvuoden tapahtumia

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Talent Vantaa ja pääkaupunkiseudun Talent-verkosto järjestävät 2022 vuoden alkuvuoden ja kevään aikana vielä runsaasti erilaisia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tapahtumissa on tarjolla tukea muun muassa ulkomaisiin rekrytointeihin, työkulttuurin kehittämiseen, osaajien kanssa verkostoitumiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Brdiging Talent for Future -webinaarisarjan webinaarit ja sparraukset jatkuvat jälleen helmikuun alusta lähtien. Kevään aikana webinaareissa käsiteltävänä ovat kansainvälisen osaajan ottaminen osaksi työyhteisöä ja henkilöstön kehittäminen. Lisäksi kevään aikana järjestetään International House Helsingin työnantajaneuvontaa ulkomaisten rekrytointien tueksi. Myös pääkaupunkiseudun Talent-verkosto järjestää tapahtumia, joista ensimmäisenä helmikuussa on tiedossa Students and Startups -verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu startup-, scaleup- ja pk-yrityksille, joille avautuu tapahtumassa mahdollisuus tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin.

Tapahtumat ovat yrityksille täysin ilmaisia!

Tutustu tapahtumiin lisää ja merkitse oheiset tilaisuudet kalenteriisi

Työnantajaneuvontaa ulkomaisiin rekrytointeihin

26.1.2022 klo 9-12: Työnantajaneuvontaa ulkomaisiin rekrytointeihin

Onko yrityksenne ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? International House Helsinki työnantajaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa työnantajille ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä.

Kansainvälisen osaajan integrointi työyhteisöön -webinaari

1.2.2022 9-11: Kansainvälisen osaajan integrointi työyhteisöön -webinaari 

Haluatteko tietää lisää työyhteisönne kulttuurin kehittämisestä ja oppia siitä, miten rakentaa työyhteisöstänne monimuotoista henkilöstöä mahdollisimman hyvin palveleva? Ilmoittaudu mukaan Talent Vantaan maksuttomaan ja kaikille avoimeen valmennuswebinaariin ja opi lisää yrityksenne työyhteisön kehittämisestä! Saat tapahtumassa konkreettisia vinkkejä, ohjeita ja halutessasi myös henkilökohtaista sparrausta yrityksenne työyhteisön kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Students and Startups -verkostoitumistapahtuma

3.2.2022 klo 13-16: Students and Startups -verkostoitumistapahtuma

Helsingin kaupungin Talent Helsinki -hanke järjestää maksuttoman rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuman paikan päällä Maria 01:ssä. Tapahtuma on suunnattu startup-, scaleup- ja pk-yrityksille sekä kansainvälisille korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tapahtumassa yritykselläsi on mahdollisuus rakentaa työnantajabrändiä opiskelijoiden keskuudessa sekä keskustella itse valitsemienne opiskelijoiden kanssa 1:1 tapaamisissa.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy sekä yrityksille että opiskelijoille. Paikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nykyisen työvoiman osaamisen kehittäminen -webinaari

23.3.2022 klo 9-11: Nykyisen työvoiman osaamisen kehittäminen -webinaari

Kiinnostaako tietä kuulla lisää henkilöstönne kehittämisen keinoista? Ilmoittaudu mukaan webinaariin, jossa teille avautuu mahdollisuus oppia uutta henkilöstönne osaamisen johtamisesta sekä kehittämisestä ja toimintamalleista monikulttuurisessa työyhteisössä. Saat tapahtumassa konkreettisia vinkkejä, ohjeita ja halutessasi myös henkilökohtaista sparrausta yrityksenne henkilöstön osaamisen kehittämiseksi parhaimmalla tavalla!

Tapahtumalistaus päivittyy jatkuvasti.

Liity Talent Vantaa -verkostoon

Jos haluat saada tiedon tapahtumista helposti ja nopeasti, liity Talent Vantaa -verkostoon.  Liittymällä verkostoon saat tiedon ajankohtaisesta toiminnasta ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Talent Vantaa -projekti

Kasvua Vantaalle kansainvälisistä osaajista – Talent Vantaa -projektilla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.

Talent Vantaa