Talent HUB tapahtumia toukokuussa 2021

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Toukokuu tarjoaa taas paljon kiinnostavia Talent Hub -tapahtumia alueen yrityksille. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Mukana on kansainvälisten työyhteisöjen viestintään, rekrytointiin ja työnantajaneuvontaan liittyviä tilaisuuksia. Löytyisikö joukosta teille mielenkiintoisia aiheita? Lämpimästi tervetuloa!

Tärkeää asiaa:

20.5. Webinaari klo 9-10:30: Miten tukea monikielistä työyhteisöä?
Miten toteutetaan selkeää viestintää monikielisessä työympäristössä? Miten tehdään työyhteisön moninaisuudesta kommunikoinnin ja toiminnan voimavara?
Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia kielitietoisilta työyhteisöiltä, vinkkejä kieliasioiden järjestämiseen työpaikalla, sekä esitellään saatavilla olevia tukipalveluita.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://tapahtumat.vantaa.fi/en-FI/page/607543e69ef5de27fc32fcda 

Rekrytapahtumia:

19.5. Rekrymessut klo 9–15: Virtuaalinen TalentMatch® Espoo -rekrytointitapahtuma
Talent Espoon järjestämä rekrytointitapahtuma tietointensiivisten alojen työnantajille. Työnantajat saavat tapahtumassa virtuaalisen messuständin ja työnantajabrändin vahvistamiseen liittyviä lisäpalveluita.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.businessespoo.com/fi-FI/Virtuaalinen_TalentMatch_Espoo_rekrytoin(192583)

20.5. Rekrymessut klo 11–17: Digit’allJobs moving Europe
EURES-verkoston järjestämä Euroopan laajuinen online-tapahtuma, jossa voitte rekrytoida digi- ja ICT-alan osaajia Suomesta ja ulkomailta ja saada kansainvälistä näkyvyyttä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.europeanjobdays.eu/en/digit-alljobs

Työnantajaneuvontaa:

26.5. TE-Live lähetys klo 9–10: Erityisasiantuntijan työlupaprosessi työnantajan näkökulmasta
Mitä suomalaisen työnantajan on hyvä tietää työlupa-asioista palkatessaan EU:n ulkopuolista työvoimaa erityisasiantuntijatehtäviin? Live-lähetyksessä kuulet aiheesta Maahanmuuttoviraston asiantuntijoilta. Tilaisuus tulee myöhemmin tallenteeksi TE-Liveen.
Lisätiedot: https://te-live.fi/lahetykset/vhekEX1Ff

Muita vinkkejä:

Jatkuva haku: Talent Explorer -avustus
Yritykset voivat hakea Business Finlandin Talent Explorer -avustusta kansainvälisen osaajan palkkaamiseen, jos palkattavan osaajan tehtävä liittyy yrityksen kasvuun ja liiketoiminnan kansainvälistämiseen, esim. viennin suunnitteluun tai kohdemarkkinan selvittämiseen. Rahoituksen kesto on 6–12 kk ja tuen suuruus jopa 20 000 e.
Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/explorer/talent-explorer

Rekrytointien tukena Talent Vantaan verkoston palvelut 

Vantaan kaupungin, Laurean ja Työ- ja elinkeinoministeriön logot.

Talent Vantaa -projektilla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttaa Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Talent Vantaa saa rahoitusta toiminnan järjestämiseen työ- ja elinkeinoministeriöltä.

Talent Vantaa