Myyrmäen suuralueen yrityksille tukea kehittämiseen – mitkä ovat teidän tarpeenne?

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Myyrmäen suuralueella toimiva yrittäjä tai yrittämisestä kiinnostunut, millaista tukea tai apua tarvitset koronapandemiasta selviytymiseen tai muuten yritystoimintasi tueksi? Paikallista yhteisöä ja verkostoitumista? Tukea yrityksen perustamiseen tai yrityksesi kasvattamiseen? Lisää myyntiä ja asiakkaita? Vai jotain ihan muuta?

Sinulla on nyt aito mahdollisuus päästä vaikuttamaan: kehittämään ja uudistamaan vantaalaisille yrityksille tarkoitettuja tuki-, neuvonta- ym. palveluita. Järjestämme tammi – maaliskuussa työpajoja, joihin erityisesti te Myyrmäen suuralueella toimivat ravintola-, hyvinvointi- ja luovien alojen sekä henkilökuljetusalan yrittäjät olette lämpimästi tervetulleita. Meille on tärkeää kuulla tarpeistanne, jotta voimme järjestää palvelut helposti löydettäviksi ja kehittää uutta.

Oppilaitosten palvelut yrityksille

Tiesitkö, että voit antaa esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijoille tehtäväksi erilaisia toimeksiantoja, vaikkapa oman yrityksesi asiakastyytyväisyyskyselyn tai pienimuotoisen markkinatutkimuksen? Palvelun saat veloituksetta tai pientä korvausta vastaa.  My Business Hub -hankkeessa tuomme Metropolia ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampuksen sekä Laurea ammattikorkeakoulun tarjoamat yrityspalvelut osaksi uutta palvelutarjotinta. Ammattikorkeakoulujen kanssa voit käynnistää myös laajempia tki-hankkeita. (tki = tutkimus, kehitys, innovaatio)

Tule mukaan!

Ilmoittautuminen kevättalven työpajoihin on alkanut. Tule rohkeasti mukaan sillä saat arvokasta tukea oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja itsellesi uusia taitoja. Ilmoittaudu tässä. Huomaathan, että ilmoittautuminen ei ole vielä sitova. Lopullisen päätöksen teet vasta saatuasi asiasta tarkemmat tiedot.

Lisätietoja antaa mielellään hankkeen yhteisömanageri Pirre Sandström, pirre.sandstrom@vantaa.fi, 040 195 2656.

My Business Hub -hankkeesta

REACT-EU EAKR -rahoitteisen hankkeen taustalla on halu auttaa vantaalaisia pk-yrityksiä kehittämään omaa liiketoimintaansa. Tutkimusten mukaan yritykset tuntevat ja käyttävät niille tarkoitettuja yrityspalveluita heikosti.  Koronapandemia on lisännyt tuen tarvetta entisestään. Pk-yrittäjän kädet ovat kiinni jokapäiväisen toiminnan pyörittämisessä. Aika on kortilla, ja siksi onkin tärkeää, että neuvoa ja apua on saatavilla helposti.

My Business Hub -kaupunginosien kilpailukyvyn kasvattaja -hankkeen päätoteuttaja on Vantaan kaupunki ja osatoteuttajat Metropolia amk Myyrmäen kampus  ja Laurea amk. Hankkeessa edistetään kaupungin, yritysten, oppilaitosten ja kolmannen sektorin yhteistyötä ja yhteiskehittämisen konsepteja.

My Business Hub

My business Hub -hankkeen logot: Vantaa, Laurea, Euroopan alukehitysrahasto ja Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Avainsanat

Business VantaaHankkeetKehittäminenYrittäminen