Maksuton asiantuntijasta esihenkilöksi -koulutus yrityksesi ulkomaalaistaustaisille työntekijöille

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Onko yrityksessänne kiinnostusta nykyisten työntekijöidenne osaamisen kehittämiseen? Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa nyt yrityksille oivan mahdollisuuden kehittää ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden edellytyksiä toimia esihenkilönä.

Asiantuntijasta päälliköksi -kurssi antaa yrityksesi työntekijöille valmiudet edetä operatiivisista tai asiantuntijatehtävistä esihenkilötason tehtäviin. Kurssilla käydään läpi omia valmiuksia toimia esihenkilötehtävissä, sekä autetaan löytämään oma polku edetä uralla.

Maksuton kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia lisää suomalaisesta johtamisesta ja edetä uralla. Kurssin aikana osallistuja oppii uutta suomalaisesta johtamisesta, erilaisista velvoitteista, työyhteisön kehittämisestä ja esihenkilönä toimimisesta. Osallistuja voi olla töissä, työnhakijana tai opiskelija. Edellytyksenä on, että osallistujalla on jo joitakin korkeakoulu/yliopisto-opintoja takana. Kurssi on suunnattu niille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi.

Kurssi järjestetään aikavälillä 28.10.2021-16.12.2021. Sisältö koostuu lähitapaamisista (tai verkkotapaamisista) sekä erilaisista palautettavista tehtävistä. Kurssien sisältö on pääasiassa selkeällä suomella, mutta välitehtävät voi tehdä myös englanniksi tai jollain muulla mahdollisella opettajan kanssa sovitulla kielellä.

Ilmoittautuminen on auki 14.10. asti. Tutustu kurssiin, ilmoittaudu itse mukaan tai kannusta yrityksesi työntekijöitä osallistumaan:

https://www.laurea.fi/koulutus/avoin-ammattikorkeakoulu/opintotarjonta/av00bu68-3001-asiantuntijasta-paallikoksi/

Talent Vantaa -projektilla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta työ- ja elinkeinoministeriöltä.

Talent Vantaa