Kasvuklinikka: Uutta päin – kasvua liiketoimintaan!

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Verkkotilaisuudessa Henkka Hyppönen johdattelee liiketoiminnan kasvun kehittämiseen ja toteuttamiseen aiheenaan Tulevaisuuden liiketoiminta. Tilaisuudessa kuullaan kahden yrityksen kehitystarinat. Lisäksi kasvuvalmentajien luotsaamilla pikaklinikoilla motivoidaan yrityksiä kasvukysymyksissä ja käsitellään yrityksille ajankohtaisia aiheita pienryhmissä.

Osallistujat voivat lähettää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä, joihin vastataan tilaisuudessa. Ilmoittaudu viimeistään 26.10.2020.

Pidetyn puhujan Henkka Hyppösen kiinnostuksen kohteita ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat. Henkan pitkä tausta yrittäjänä, esimiestehtävissä ja luovissa työtehtävissä antaa erinomaisen näköalan bisneksen eri puoliin. Asiakastyössä hän auttaa asiakkaitaan onnistumaan tulevaisuudessa ja lopputuloksena syntyy usein strateginen innovaatio.

OHJELMA

9.00 Tervetuloa

9.05 Keynote: Tulevaisuuden liiketoiminta, Henkka Hyppönen

9.25 Yritystarinat:

 1. Rocla Intelligence -palvelun rakentaminen ja asiakasarvo,
  liiketoiminnan kehitysjohtaja Outi Kettunen, Logisnext Finland Oy
 2. Uusi teknologia kasvun mahdollistajana,
  operatiivinen johtaja Jori Sistonen, InfoCare Oy

9.45 Tauko 5 min / Jakautuminen Zoom-huoneisiin

9.50 Pikaklinikat:

 1.  Ammatillisen osaamisen kehittäminen kasvun mahdollistajana
 2. Johtaminen ja esimiestyö poikkeusoloissa
 3. IoT, data-analytiikka ja automaatio – digitalisaation muutosvoimat
 4. Ulkoinen viestintä kasvun työkaluna
 5. Toimiva strategia ja sen jalkauttaminen

10.10 Loppuyhteenveto: Henkka Hyppönen

10.15 Tilaisuus päättyy

 

Mikä ihmeen kasvuklinikka?

Kasvuklinikoiden tavoitteena on innostaa yritysjohtoa, esimiehiä ja työntekijöitä uudistamaan osaamista ja oppimaan uutta. Ne tarjoavat keynote-puhujien inspiroivia esityksiä ja vuoropuhelua heidän kanssaan. Kasvuklinikat ovat yrityksille myös loistava mahdollisuus verkostoitua.

Kasvuklinikoissa käsitellään yritysten kasvua selviytymisen ja uudistumisen näkökulmista. Kasvuklinikat jatkuvat keväällä 2021 teemalla: Osaamisen ja uudistumisen johtaminen.

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuja yritysten henkilöstön ja työttömien osaamistason nostamiseen. Samalla tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden kasvua.  urbaaniakasvua.fi  

Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hanke saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban InnovativeActions (UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin.

Urbaania kasvua Vantaa 

Avainsanat

HankkeetKehittäminenYrittäminenBusiness Vantaa