Healthy Liveable Neighbourhoods – hae mukaan kokeilemaan innovatiivista kaupunkiviljelyratkaisuasi

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Viisi pohjoismaista kaupunkia julkaisevat avoimen kutsun pilottihankkeille, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja terveellisten ja osallistavien vihreiden naapurustojen kehityksen tukemiseksi.

Hanke on osa pohjoismaisten älykaupunkien verkoston Healthy Nordic Cities- projektia. Pilottihanke on Vantaan, Stavangerin, Kööpenhaminan ja Kristiansandin kaupunkien sekä Helsinki Forum Viriumin yhteistyöprojekti.

Helsingin, Vantaan ja Stavangerin paikalliset asuinalueet toimivat kokeilualustana ja tarjoavat konkreettisen ympäristön uusien innovaatioratkaisujen ja liiketoimintamallien testaamiseen.

Jokaisella kaupungilla on oma kehitysalueensa. Helsingin pilotin tavoitteena on uudet digitaaliset ja osallistavat ratkaisut, jotka tukevat vihreän infrastruktuurin suunnittelua.

Stavangerin pilottien kohde on uusia liikentoimintamalleja tukevat ratkaisut, jotka hyödyntävät paikallista terveellistä ruokaa ja tekevät siitä helpommin saatavilla olevan ja osallistavan lähialueille.

Vantaan pilottien tarkoitus on löytää ratkaisuja korttelitason kaupunkiviljelyyn, urbaanin viljelyn tukemiseksi Vantaalla.

Onko sinulla mahdollisesti ratkaisu, jonka avulla voidaan edistää taloyhtiöissä tapahtuvaa urbaania ruuantuontantoa? Esittele innovatiiviset ratkaisusi ja osallistu tarjouskilpaan Hilmassa viimeistään 10.4.2021.

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/49291/notice/67060/overview

 

 Tule mukaan luomaan uusia virheitä ratkaisuja osallistuvien kaupunkien kanssa!

 

6Aika: CircularHoodFood

Open Call for Agile Pilots – Healthy Liveable Neighbourhoods