Webinaari työnantajille kansainvälisten osaajien löytymisestä ja rekrytoinnista 28.9.2022

Artikkeli

Asiasanat

Työ ja elinkeinotTyönantajatYritykset

Talent Vantaa järjestää syksyn mittaan työnantajille webinaareja, joissa annetaan valmennusta kansainvälisen osaamisen löytämiseen yrityksiin.

Ensimmäisessä 28.9. järjestettävässä webinaarissa käsitellään kansainvälisten osaajien löytämistä ja rekrytointia Suomesta, työkaluja osaamisen löytämiseen sekä työnantajan velvollisuuksia. Osallistumalla webinaariin saatte hyödyllistä tietoa tehokkaasta prosessista kansainvälisen rekrytoinnin toteuttamiseksi.

Talent Vantaa webinaari 28.9.

Tervetuloa osallistumaan Talent Vantaan kansainvälisten osaajien rekrytointia Suomesta käsittelevään webinaariin 28.9.2022 klo 9-11

Webinaarissa käydään läpi muun muassa sitä, miksi työnantajien on hyvä harkita kansainvälisten osaajien palkkaamista ja pohdimme osallistujien valmiutta tähän. Käytännön asioista käymme läpi muun muassa osaajien löytämiseen liittyviä vinkkejä, keskeisiä HR-työkaluja ja verkostoja, sekä työnantajan näkökulmasta kansainvälisen työntekijän palkkaamiseen liittyviä velvoitteita ja vastuita, kun rekrytoitava ulkomaalaistaustainen henkilö oleskelee jo valmiiksi Suomessa rekrytointia tehdessä.

Osallistumalla webinaariin saatte:

  • kokonaiskuvan tehokkaasta kansainvälisen rekrytoinnin prosessista
  • tietoa mahdollisista kansainvälisen osaajan rekrytointia koskevista haasteista ja ratkaisuista niihin
  • tietoon käytännön esimerkkejä rekrytoinneista
  • tietoa työnantajaa koskevista velvollisuuksista ja vastuista
  • mahdollisuuden esittää omia kysymyksiä ja saada tukea oman yrityksenne rekrytointeihin alan asiantuntijoilta

Koulutus järjestetään yhteistyössä Alfa Quality Moving Oy:n ja International Fox Agency Oy:n kanssa. Kouluttajina toimivat kokeneet kansainvälisten asioiden asiantuntijat ja kansallisen kansainvälisen rekrytoinnin oppaan kirjoittajat Kirsi Korhonen ja Tanja Malo.

Kahden tunnin tiiviissä paketissa haluamme osallistaa myös kuulijoita. Koulutuksessa hyödynnetäänkin esitysten ja virallisen tiedon lisäksi esimerkkejä sekä ryhmä- ja yksilötehtäviä. Koulutus järjestetään Zoom-alustalla.

Koulutus järjestetään suomeksi ja se on maksuton ja avoin työnantajille ja kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Koulutuksen materiaalit lähetetään ilmoittauneille tapahtuman jälkeen. Voit siis ilmoittautua myös, jos haluat koulutuksen materiaalit, vaikka et pääsisi osallistumaan itse tapahtumaan.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ

Laita kalenteriin myös seuraava koulutus klo 9-11 15.11.2022, jossa käsittelemme kansainvälisten osaajien rekrytointia ulkomailta.

Talent Vantaa logot

Euro Scalers -ohjelmaan osallistumisen mahdollistaa Talent Vantaa -projekti, joka edistää kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.   

Avainsanat

Talent VantaaBusiness Vantaa