6Aika: Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe)

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hankkeen päätavoitteena on edistää yritysten yhteistyötä kaupunkien kanssa ja mahdollistaa uusien, asiakaslähtöisten sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

Hankkeen vaihe
Päättynyt
Hankkeen aikataulu
-
Budjetti
1 894 253 €
Vanha avain.

Hankkeessa parannetaan yhteiskehittämisen toimintatapoja kaupunkien olemassa olevien kehittämisalustojen ja toimintamallien pohjalta. CoHeWe:ssa keskitytään erityisesti sairauksia ennaltaehkäiseviin ja aktiivista hyvinvointia edistäviin ratkaisuihin.

Yritysten kanssa yhteiskehittämällä tehtävät palvelukokeilut yhtenäistetään neljän kaupungin kesken, mikä auttaa yritysten palvelujen skaalautumista kansallisesti. CoHeWe-hankkeessa mukana olevat kaupungit yhteiskehittävät noin 35 uutta palvelua tai niiden aihiota yritysten, hoitotyön ammattilaisten ja kaupunkilaisten kanssa.

Hankkeessa mukana: Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (päätoteuttaja), Forum Virium Helsinki Oy, Laurea-ammattikorkeakoulu Oy, Tampereen kaupunki, Oulun Yliopisto, Oulun Kaupunki ja Vantaan kaupunki.

Tutustu yhteenvetoon Vantaan 6Aika-kokokonaisuuden keskeisimmistä tuloksista.

Lisätietoja

Sari Helenius

Projektipäällikkö
+358 40 357 0313 sari.helenius@vantaa.fi