Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma 25.5.2021 klo 10-12:30

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotTyönhakijatYritykset

Yrittäjä, ota katse tiukasti kohti tulevaisuutta Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa. Maksuton tapahtumapäivä tarjoaa yrittäjän ajatuksia ravistelevia puheenvuoroja mielestä ja rahasta sekä avauksia uuden suunnan ottamiseen. Lähtölaskenta tapahtumaan on alkanut, eli varaa paikkasi nyt – tämä elämys kannattaa kokea!

Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma järjestettiin vuonna 2020 ensimmäistä kertaa virtuaalitapahtumana. Lähes 650 yrittäjää oli tuolloin mukana hankkimassa uutta tietoa, inspiraatiota ja kontakteja.

Tänä keväänä Yritystä Stadiin järjestetään 25.5.2021 ja virtuaalisen lavan täyttävät omien alojensa tähdet: laulaja ja esiintyjä Petra Gargano kertoo uuden suunnan ottamisesta, terveyspsykologian erikoispsykologi Maarit Lassander avaa rahaviisauden käsitettä, resilienssivalmentaja ja yrittäjä Ulrika Björkstam kertoo mielen vahvuudesta ja keksijä Perttu Pölönen avaa huomisen yrittäjyyttä. Tapahtuman juontaa toimittaja, kirjailija Ronja Salmi. Luvassa on siis sykähdyttäviä tarinoita yrittäjyydestä ja selviytymisestä, tiukkaa hyötytietoa sekä ravistelevia ajatuksia.

Verkostoitumisesta vauhtia! Yritystreffeillä kohdataan

Yritystä Stadiin -tapahtuman keskiössä on ollut vuosien varrella aidot kohtaamiset yrittäjien kesken. Tänäkin vuonna yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa tehokkaasti ja ajan hengessä virtuaalisilla Yritystreffeillä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 15 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Tervetuloa laajentamaan omia verkostojasi. Jokainen kohtaaminen on uusi mahdollisuus!

Yritystreffit järjestetään Yritystä Stadiin -ohjelman jälkeen klo 15.00 alkaen ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Yritystreffeille odotetaan satoja yrittäjiä, olethan sinäkin tulossa?

Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

• Aika: 25.5.2021 klo 10.00–12.30, Yritystreffit klo 15.00 alkaen

• Paikka: virtuaalitapahtuma

• Hinta: maksuton

• Kenelle: yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

• Ilmoittautuminen: www.yritystastadiin.fi 

 

Avainsanat

Business VantaaYrittäminenKehittäminen