Vantaan innovaatiokilpailusta näkyvyyttä ja rahoitusta parhaille kaupunkikehittämisen ideoille!

Uutinen

Vantaan kaupunki rahoittaa 300.000 eurolla pieniä ja suuria kehitysprojekteja, joita vantaalaiset yritykset, järjestöt, oppilaitokset ym. toimijat sekä yksittäiset kaupunkilaiset ideoivat ja haluavat toteuttaa 2022 - 2023.

Värikäs tietokoneella tehty kuva Vantaan innovaatiokilpailua varten.

Kilpailussa tarjoutuu aito mahdollisuus toteuttaa idea, johon ei ole käytettävissä omaa budjettia tai muuta taloudellista tukea.

Hakuaika on 15.8.2022 asti ja voit osallistua seuraaviin kategorioihin:

  1. Hyvän arjen palvelut ​ 
  2. Kukoistavat kaupunkikeskukset ​ 
  3. Ilmastonmuutoksen torjunta ​

Innovaatiokilpailuun ovat lämpimästi tervetulleita kaikenlaiset ihmisen kokoiset ja näköiset, vantaalaisten arkea konkreettisesti helpottavat tai ilahduttavat ideat. Esimerkiksi ilmastonmuutokseen liittyvä idea voi olla korkean teknologian koje tai laite, mutta myös kaupungin asukkaille konseptoitava, luontoa säästävä uusi tapa toimia omassa arjessa.

Innovaatiokilpailu järjestetään palkintosummalla, jonka Vantaan kaupunki voitti marraskuussa 2021 tultuaan valituksi Euroopan nousevaksi innovaatiokaupungiksi. Valtaosa 500.000 euron palkintosummasta halutaan kanavoida vantaalaisille toimijoille kilpailun kautta.

”Euroopan innovaationeuvoston päätös palkita Vantaa nousevana innovaatiokaupunkina oli iloinen ja mieluisa yllätys. On hienoa, että voimme laittaa hyvän kiertämään ja tarjota Vantaan asukkaille, yhteisöille ja yrityksille mahdollisuuden ideoida uusia arjen innovaatiota”, Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa iloitsee.

 

Olet tervetullut kuulemaan lisää Innovaatiokilpailusta infowebinaariin maanantaina 23.5. klo 14.00-14.30.

Liity infowebinaariin: Liity kokoukseen

Osallistu kisaan ja lue lisää Kaikenkokoisia kaupunkikeksintöjä -sivulta

Avainsanat

InnovaatioKehittäminenBusiness Vantaa