Työnantajaneuvontaa ulkomaisiin rekrytointeihin 6.4.

Uutinen

Asiasanat

TyönantajatYritykset
kuva

Onko yrityksesi ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? Entä miten oleskelulupaprosessi etenee ja mitä asioita työnantajan täytyy ottaa huomioon?

International House Helsinki (IHH) työnantajaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa työnantajille ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi neuvontapalvelu tarjoaa tietoa kansainväliseen työelämään liittyvistä yksityisen ja julkisen sektorin palveluista.

Nyt sinulla on mahdollisuus sopia henkilökohtainen, maksuton neuvonta-aika asiantuntija Anette Laihon kanssa keskiviikko 6.4.2022 klo 9–12 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.3.2021 täältä. 

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään linkki ja tarkemmat ohjeet osallistumisesta etäyhteydellä toteutettavaan neuvontaan. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteistyössä: Helsingin seudun Kauppakamari (IHH työnantajaneuvonta), Espoon kaupunki, Helsingin Kaupunki ja Vantaan kaupunki.

Avainsanat

Talent Vantaa