Pienyrittäjä – hae itsellesi yrityskummia!

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Monen pienyrittäjän tulevaisuus on usvan peitossa. Moni pohtii juuri nyt oman yrityksensä liiketoiminnan toimivuutta. Miten kasvatan myyntiäni? Miten vahvistan kannattavuutta? Mihin tulisi keskittyä ja mitä jättää pois? Kiperiä kysymyksiä joita sinun ei kuitenkaan tarvitse pohtia yksin.

Yrityskummilta saat maksuttomasti tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on myös tukenasi, kun punnitset keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.

 

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Teet itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee kuitenkin rinnallasi avaamalla kysymyksiä ja tarjoten tukea, ja virikkeitä kun haet niihin vastauksia.

Pelastusrengas ja meri.

Näin haet yrityskummia

Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro tai pienyritys ja jolla on jo y-tunnus? Katso oheisesta videosta miten yrityskummin hakuprosessi etenee. Katso video tästä

Yrityskummia haet halutessasi kätevästi Suomen Yrityskummit ry:n verkkosivustolta osoitteessa http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia .Täytä sivuston hakulomake, jonka jälkeen sinuun ollaan yhteydessä.

 

Suomen Yrityskummit

www.yrityskummit.fi

 

 

Avainsanat

Business VantaaKehittäminenYrittäminen