Maksutonta koulutusta ravitsemispalveluiden tuotteistamiseen
Ravintola-ala elää muutosten aikaa ja samalla kun yritämme selvitä päivittäisistä haasteista, pitäisi katse kääntää kohti tulevaa. Varia aloittaa 2.2.2021 Ravitsemispalveluiden tuotteistamiseen keskittyvän maksuttoman lyhytkoulutuksen. Kohderyhmänä ovat ravintola-alan työntekijät, yrittäjät ja asiantuntijat, joilla on aikaisempaa kokemusta alalta sekä motivaatiota tuotekehitystyöhön. Koulutuksessa saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin:
- Miten ravintola-alan tuotteita ja palveluita kannattaisi vallitsevassa tilanteessa uudistaa?
- Mitä asiakkaat tarvitsevat ja millaiset konseptit toimivat, oli sitten kyseessä poikkeusaika tai sen jälkeinen uusi normaali?
- Miten uusia kokeiluja voisi tehdä yritystoiminnan rinnalla ketterästi, riskittömästi ja alan ammattilaisten tuella?
- Miten saada mielessä olevia uusia ideoita käytäntöön ja selvittää asiakkaiden mielipiteitä niihin?
Lisätietoja:
Työelämäkoordinaattori Mervi Niittumäki-Mäntylä
mervi.niittumaki@eduvantaa.fi
Asiakkuusvastaava Anne Sivonen
anne.sivonen@vantaa.fi