Kasvu Open järjestää maksutonta sparrausta yrityksille – Business Vantaa mukana kasvuyrityksiä tukemassa

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen. Business Vantaa on tänä vuonna mukana Kasvu Openin pääkaupunkiseudun Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Haku pääkaupunkiseudun Kasvupolulle on käynnissä ja mukaan voi hakea sivun alalaidasta löytyvän linkin kautta. 

– Kasvu Open on erittäin vaikuttava tapa tukea ja antaa hyvin konkreettista apua kasvua hakeville yrityksille. Siksi Vantaa haluaa olla mukana kumppanina tapahtumassa, kannustaa Vantaan elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa.   

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille. 

Vuonna 2020 valtakunnalliseen Kasvu Open –tapahtuman finaaliin pääsi vantaalaisista yrityksistä Biila Solutions Oy. Biila Solutions Oy tarjoaa valtakunnallista autohuoltopalvelua, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtaista. Biila tekee elämästä autojen kanssa helpompaa digitalisoimalla palveluita ja luomalla digitaalisen kohtaamispaikan autoilijoille, huoltajille ja palveluntarjoajille.   

Kasvu Open on kasvuyrittäjälle loistava mahdollisuus saada sparrausta ja näkemystä siitä, miten voin kehittää yritystäni. Omalle yrittäjäuralle on ollut käänteentekevää saada ympärille ihmisiä, jotka ovat jo aiemmin kokeneet sen, mitä kohti olemme menossa.

Biila Solutions Oy:n toimitusjohtaja Aapeli Kallunki

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole asetettu kriteerejä.  

–  Mukaan kisaan toivotaan mahdollisimman monia vantaalaisia kasvuyrityksiä. Myös Vantaan kärkiklustereissa – ruoka-, kiinteistö-, kiertotalous- ja logistiikkaklusteri – mukana olevia yrityksiä toivotaan mukaan. Tarkoitus on, että Kasvu Open omalta osaltaan olisi tukemassa myös klusterikehitystyötämme, toteaa erityisasiantuntija Mika Perttunen Vantaan kasvupalveluista. 

Hakuaika Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen on 4.1. – 17.3.2021.

Avainsanat

Business VantaaKehittäminenYrittäminen