Palveluryhmä: Viestintä

Tietoa sivustosta

Sisältösivu

Verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluvat Vantaan kaupungin virallinen sivusto vantaa.fi sekä kokonaisuutta täydentävät teemasivustot.

Kestävän työmatkaliikkumisen hyötyjä - Case Vaisala Oyj

Uutinen

Vantaanlaaksossa toimiva Vaisala Oyj on edistänyt kestävää työmatkaliikkumista pitkäjänteisesti monipuolisin keinoin. Vastuullisuustavoitteiden kiristyessä myös uusia keinoja tarvitaan. Syksyllä Vaisala selvitti mitä työsuhdematkalipun, lihasvoimaisen kilometrikorvauksen tai maksullisen pysäköinnin

Kestävyysloikka-palvelulla näkyvyyttä yritysten vaikuttaville ratkaisuille

Uutinen

Vantaan kaupunki kannustaa alueen yrityksiä ja muita toimijoita jakamaan vaikuttavia ilmasto-, kiertotalous- ja luontoratkaisujaan Kestävyysloikka-palvelussa. Kun hyviä esimerkkejä ryhdytään hyödyntämään joka työpaikalla, kunnassa ja kodissa, vaikutus moninkertaistuu.

Henkilötietojen käsittely Vantaan uutiskirjepalvelussa

Sisältösivu

Tällä sivulla kerrotaan, miten henkilötietojanne käsitellään, kun olette tilannut uutiskirjeitä Vantaan uutiskirjepalvelusta.

High Metal palkittiin Vantaa-mitalilla elinkeinopäivässä

Uutinen

High Metal palkittiin Vantaan elinkeinopäivässä 26.10.2022 Vantaa-mitalilla tunnustuksena yrityksen innovatiivisuudesta, kasvusta ja pitkäjänteisestä työstä muun muassa elintarviketeollisuuden, energiateollisuuden ja biotalouden aloilla. Jo yli 70 vuotta toiminut perheyritys valmistaa älykkäitä

Vantaa.fi-palvelun tietosuoja

Sisältösivu

Vantaa käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tällä sivulla kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään vantaa.fi-palvelussa.

Blogikategoria

Sisältösivu

Blogikategoria kokoaa yhteen samaan aihepiiriin liittyvät kirjoitukset. Voit rajata kategorioista muodostuvia listoja suodattimien avulla.

Palveluryhmä

Sisältösivu

Palveluryhmä kokoaa samaan palvelukategoriaan merkittyä sisältöä. Sivustolla voi olla myös muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Kohderyhmä

Sisältösivu

Kohderyhmällä voidaan merkitä jollekin tietylle kohderyhmälle erityisesti kohdistettuja sisältöjä. Sivustolla voi olla myös muuta ryhmälle kohdistuvaa sisältöä.