Tikkurilan kesäterassi tulossa kaupungintalolle – Vantaa etsii toiminnalle pyörittäjää

Uutinen

Vantaa tavoittelee entistä avoimempaa kesätunnelmaa runsaan kesäterassivalikoiman avulla. Paikallisten ravintoloiden yhteydessä terassitilat ovat takavuosia laajempia, ja Tikkurilaan kaupungintalon eteen avataan uusi terassialue, johon etsitään nyt toimijaa. Tavoitteena on elävöittää kesäkaupunkia.

Terassialue kaupungintalon edessä

Vantaan kaupunki avaa tarjouskilpailun alan toimijoille. Tavoitteena on löytää yritys pyörittämään kooltaan noin 400 m2:n kesäterassia joko yksin tai kumppanin kanssa. Tarjouksia ja toimintamallin konseptia odotetaan 22.4.2022 mennessä.

”Arvioimme, että kesäterassi sointuu keskieurooppalaiseen tyyliin mukavasti aivan ytimeen. Tori, kirkko ja kaupungintalo reunustavat keskeistä terassia. Asiakkaita riittää varmasti kaikille Tikkurilan terasseille, koska uusi alue ei ole mitenkään valtava. Uusi sijainti Asematiellä tuo odotuksissamme kepeyttä katutunnelmaan, jota on odotettavissa lähitulevaisuudessa kävelykatu-uudistuksen myötä”, kertoo kaupungininsinööri Henry Westlin.

Terassilla on oltava säännöllinen aukioloaika, joka myötäilee alueen tapahtumien aikoja. Terassin ruoka- ja juomatarjonnan tulee olla sopivan monipuolista ja laadukasta. Ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen teema ovat tärkeitä arvoja terassin toteuttamisessa.

Ruokahuollon toimenpiteistä ja kalusteista vastaa yrittäjä. Kaupunki järjestää alueelle vesihuollon, sähkön ja wc-tilat.

Tarjoukset jätetään sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@vantaa.fi viimeistään 22.4.2022 klo 16. Tarjousviestin otsikkoon merkintä Tikkurilan kesäterassi.

Tarkemmat tiedot ovat verkossa sivulla vantaa.fi/tikkurilanterassi

Kesäterassin sijainti kaupungintalon edessä

Lisätietoja

Henry Westlin

kaupungininsinööri
040 041 7436 henry.westlin@vantaa.fi

Avainsanat

KadutPuistotKesäBusiness Vantaa