Palveluryhmä: Kaupunkisuunnittelu

Vantaan oppimiskampus on enemmän kuin osiensa summa

Uutinen

Vantaalaisen kiinteistökehittämisen kruununjalokivi on oppimiskampus, josta tulee myös uusien innovaatioiden kokeilutanner.

Tikkurilan kesäterassi tulossa kaupungintalolle – Vantaa etsii toiminnalle pyörittäjää

Uutinen

Vantaa tavoittelee entistä avoimempaa kesätunnelmaa runsaan kesäterassivalikoiman avulla. Tikkurilaan kaupungintalon eteen avataan uusi terassialue, johon etsitään nyt toimijaa.

Tikkurilan suuralue

Testbed materiaalipankki

Sisältösivu

Avoin ja julkisesti saatavilla oleva materiaalipankki palvelee yrityksiä ja TKI-toimijoita sekä muitakin kaupunkeja jakamalla kerättyä tietoa ja kokeilujen tuloksia.

Villit visiot urbaanista ruoantuotannosta toteutuvat Vantaalla avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Artikkeli

Kestävän ruokatalouden ympärille kietoutuu Vantaalla sekä iso tulevaisuuden visio että lukuisia konkreettisia tekoja, jotka saaneet yritykset ja asukkaat innostumaan vastuullisesti tuotetusta ruoasta ja ruoan kiertotaloudesta. 6Aika CircularHoodFood -hanke on vauhdittanut Vantaan kaupungin matkaa

Energiamurros logistiikka-alan näkökulmasta

Blogi Business Vantaa

Webinaarikoonti yrityksille suunnatusta webinaarista, jonka aiheena oli ilmastonmuutos ja logistiikka.

Kaavat

Listaus

Vantaan kaupungin kaavoitushankkeet suodatettavana listauksena. Kaavojen RSS-syötteen voi tilata osoitteesta https://vantaa.fi/fi/rss/city-plannings

Kaupunkisuunnittelulautakunta esittää nähtäville Aviapoliksen Mondon alueen kaavaa

Tiedote

Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokouksessa 16.2. käsiteltiin Aviapolista tiivistäviä ja sinne uutta asumista ja työpaikkoja mahdollistavia asemakaavamuutoksia.

Aviapoliksen suuralue

Kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi vuoden 2021 kaavoitusohjelman – keskustat ja ratikan reitti keskiössä

Tiedote

Kaavoitus painottuu Vantaan ratikan reitin varrelle, keskustojen kehittämiseen sekä monipuoliseen asunto- ja työpaikka-alueiden kaavoitukseen.

Kielotie 13:n asemakaavamuutos ja Tikkurilan uusi toimitalo kaupunginhallituksessa

Tiedote

Käsittelyssä on muun muassa asemakaavamuutos, joka mahdollistaa kaupungin uuden toimitalon toteuttamisen Tikkurilassa osoitteessa Kielotie 13.