Sparraus parantaa bisnestä - hae mukaan Kasvu Openiin!

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Business Vantaa on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin Pääkaupunkiseudun Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

Kaikki yritykset tervetulleita - tärkeintä oma halu kehittyä

“Kasvu Open on loistava mahdollisuus saada sparrausta ja näkemystä siitä, miten omaa yritystoimintaa voi kasvattaa ja kehittää. Monille yrittäjille on käänteentekevää saada ympärilleen ihmisiä, jotka ovat aiemmin kokeneet samaa”, toteaa Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa. 

Kaikki yritykset ovat tervetulleita hakemaan mukaan ohjelmaan, tärkeintä on yrityksen oma halu kehittyä. "Vantaan kaupungille on sydämen asia, että alueellamme olevat yritykset kehittyvät ja kasvavat. Teemme töitä sen eteen, että tällaiset upeat yritysten kehittämisohjelmat tulevat vantaalaisten yritysten tietoisuuteen ja että yrityksemme pääsevät niistä osallisiksi”, kertoo erityisasiantuntija Mirka Järnefelt. 

 

Monille yrittäjille on käänteentekevää saada ympärilleen ihmisiä, jotka ovat aiemmin kokeneet samaa

Kasvupolku-sparraus parantaa bisnestä 

 

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai teemallinen sparrausohjelma, joka sisältää kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä. Kasvupolku-ohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa. Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan. 

Hae mukaanhttps://kasvuopen.fi/kasvupolut/paakaupunkiseutu-2/ 

Lisätietoja

Mirka Järnefelt

Vantaan kaupungin kasvupalvelut / Business Vantaa
Erityisasiantuntija
040 125 8535 mirka.jarnefelt@vantaa.fi

Sirkku Alaluusua

Vantaan kaupungin kasvupalvelut / Business Vantaa
Suunnittelija
040 162 8308 sirkku.alaluusua@vantaa.fi

Vivi Pöntiö

Kasvu Open 050 439 8988 vivi.pontio@kasvuopen.fi