Kiinteistöalan toimija – täällä Vantaa – palveluksessasi!

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Kiinteistöalan toimija, oletko kiinnostunut uusista teknologioista, energiatehokkuuden edistämisestä, energiantuotannosta, ilmanlaadusta tai vaikkapa kiertotalouden ratkaisuista rakentamisessa? Tai haluaisitko käyttää kaupunkia kokeilualustana? Tilaa Business Vantaan uutiskirje, niin pysyt kehittämisen kärryillä!

Tikkurilan Jokiniemeen rakentuu vuonna 2026 uniikki ammatillisen koulutuksen superkampus, joka palvelee opiskelijoita, työnhakijoita, työnantajia sekä yrityksiä. Oppimiskampus kehittää jatkuvaa oppimista ja työvoiman kohtaantoa laajan yhteistyöverkoston ja yhteisten, digitaalisten palvelualustojen kautta. Tavoitteena on, että kampukselle rakentuu paitsi fyysinen, myös digitaalinen alusta ekosysteemille. Näin voidaan yhteiskehittää muun muassa koulutussisältöjä, koulutusvientiä sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Kampuksen tilaratkaisuissa tavoitellaan älykkyyttä ja innovatiivisia ratkaisuja, joustavuutta ja yhteiskäyttöä. 

Innovatiivinen kehittämisprosessi vaatii avointa ja keskustelevaa yhteyttä yritysten ja kaupungin välille. Vain yhteistyöllä voidaan kehittää uudenlaisia innovatiivisia kiinteistö- ja digiratkaisuja ja synnyttää uuden ajan Superkampus!

Tilaa Business Vantaan uutiskirje tästä! Vieritä sivua, kunnes näet rasti ruutuun -laatikon. Valitse kohta Business Vantaa ja kerro sähköpostiosoitteesi. Sitä seuraamalla saat tietoosi kaupungin ja verkostoyhteistyön tuomat mahdollisuudet yrityksellesi Oppimiskampushankkeeseen liittyen.

Hae ideoita ja verkostoidu

Kun tilaat uutiskirjeen, kuulet Oppimiskampushankkeen kuulumisista ensimmäisenä. Helposti ja nopeasti. Uutiskirjeestä

  1. saat ideoita liiketoimintasi kehittämiseen
  2. kuulet kaupungin tarjoamista kokeilumahdollisuuksista
  3. pääset verkostoitumaan muiden kehittymishaluisten yritysten edustajien kanssa
  4. saat tietoa kampusprojektin kehitysnäkökulmista ja niihin liittyvistä ratkaisutarpeista – millaisia ratkaisuja erityisesti etsitään ja mitä niiltä toivotaan?
  5. kuulet kaupungin visiosta ja tarpeista liittyen kampusalueen kiinteistöjen rakentamiseen ja käyttöön
  6. Pääset osaksi kehittyvää Vantaan kiinteistöt & rakentaminen liiketoimintaekosysteemiä, joka tukee uuden ajan Oppimis-ja superkampuksen suunnittelua ja toteuttamista

Kahdeksan kertaa vuodessa sähköpostiisi

Tilaa Business Vantaan uutiskirje tästä! Se käy helposti: Vieritä sivua, kunnes näet rasti ruutuun -laatikon. Valitse kohta Business Vantaa ja kerro sähköpostiosoitteesi.

Kirje kilahtaa sähköpostiisi kahdeksan kertaa vuodessa.

Business Vantaa ja PoCoProp

Business Vantaan uutiskirjeen tarjoavat sinulle Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut, YritysVantaa, Kauppakamari, Yritysohjaamo, Vantaan Yrittäjät ja TE-toimiston yrityspalvelut.

Lue lisää: 

PoCoProp -hankkeen sivut vantaa.fi:ssä

Kampushankkeen uutisointia tukee Pocoprop -hanke joka on osarahoitettu Uudenmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahalla (UKKE-rahoitus).

Logot: Vantaan kaupunki ja Uudenmaan liitto

 

 

Avainsanat

Business Vantaa