Euro Scalers-ohjelman avulla tukea kansainvälisille markkinoille laajentamiseen

Uutinen

Asiasanat

TyönantajatYhteistyökumppanitYritykset

Kiinnostaako teitä yrityksessänne liiketoiminnan laajentaminen Euroopan markkinoille? Mikäli kyllä, Talent Vantaa antaa jälleen rajatulle määrälle vantaalaisia kasvuhakuisia yrityksiä mahdollisuuden edistää toimintansa, ja erityisesti myyntien, laajentamista Eurooppaan. Tulospainoitteinen Euro Scalers -ohjelma on tuottanut tulosta vantaalaisille yrityksille myös aiemmin.

Euro Scalers

Euro Scalers on yhdeksänviikkoinen yritysten kasvua kiihdyttävä koulutusohjelma, jonka aikana yritykset saavat tukea Euroopan markkinoille laajentamiseen. Ohjelma on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat halukkaita aloittamaan tai kasvattamaan myyntejä Euroopan markkinoilla. Tulevan kevään koulutusohjelman aikana yritykset pääsevät osallistumaan työpajoihin, saavat valmennusta ja vertaisoppivat toisiltaan. Yrityksille avautuu lisäksi mahdollisuus saada valmennettu kansainvälistä myyntiä edistävä harjoittelija mukaan kansainvälistymisprosesseihin.

Vuoden 2021 syksyllä järjestettyyn edeltävään koulutusjaksoon osallistui vantaalainen yritys Ficolo Oy. Ficolo on Vantaalla toimiva konesaliyritys, jonka palveluihin kuuluu data- ja pilvipalveluiden tarjoaminen asiakkaille. Osallistuessaan mukaan yrityksen tavoitteena oli saada uusia näkökulmia ja ideoita outbound-myynnin toteutukseen. Ficolo Oy:n kaupallinen johtaja Kim Gunnelius kommentoi ohjelman päätyttyä osallistumisen antaneen yritykselle apua toimintaansa. Konkreettisesti osallistuminen antoi yritykselle uusia keinoja asiakaskontaktointiin ja outbound-sähköpostien automatisointiin.

Toinen samaan koulutusjaksoon osaa ottanut vantaalainen yritys oli Resonoi Oy. Resonoi on erityisesti digitaaliseen palautteenantoon sekä edistymisseurantaan keskittyvä vantaalainen ohjelmistoyritys. Osallistuminen laajensi yrityksen tietoutta uusille markkinoille laajentamisesta ja ylipäätään kansainvälistymisestä. Resonoi Oy:n toimitusjohtaja Markku Pitkänen kommentoi Talent Vantaalle koulutusjakson päätteeksi suosittelevansa Euro Scalersia kaikille yrityksille, joilla on suuria päämääriä ja sitoutumista viedä liiketoimintaansa eteenpäin.

Lue lisää Euro Scalers -ohjelmasta ja hae mukaan 9.2.2022 mennessä osoitteessa https://www.euroscalers.com/
 
Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti!
 

Avainsanat

Talent VantaaKoulutBusiness Vantaa