Boostia liiketoimintaan Kasvupolku®-sparrauksesta

Uutinen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotYritykset

Kasvuyritysten sparraaja Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen. Business Vantaa on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Pääkaupunkiseudun Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Haku Kasvupolulle alkaa ystävänpäivänä 14.2.2022.

– Kasvu Open on erittäin vaikuttava tapa tukea ja antaa hyvin konkreettista apua kasvua hakeville yrityksille. Siksi Vantaa haluaa olla mukana kumppanina tapahtumassa, kannustaa Vantaan elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa.    

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille.   

Vuonna 2021 valtakunnalliseen Kasvu Open -tapahtuman finaaliin pääsi vantaalainen High Metal Oy. Yritys valmistaa älykkäitä koneita ruostumattomasta teräksestä muun muassa elintarviketeollisuuden, energiateollisuuden ja biotalouden tarpeisiin. Toimitusjohtaja Petri Kalliokosken mukaan Kasvu Openiin osallistuminen kannatti: 

–  Kasvu Openin kautta on päässyt testaamaan omaa konseptiaan ja toisaalta saanut hyviä konkreettisia neuvoja ja ulkopuolista näkemystä omaan toimintaan. High Metalilla on meneillään iso kasvuloikka ja siksi ulkopuolisen sparraajan näkemys tuo hyvää perspektiiviä oman yrityksen tekemiseen, Kalliokoski sanoo. 

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole asetettu kriteerejä.   

–  Mukaan kisaan toivotaan mahdollisimman monia vantaalaisia kasvuyrityksiä. Myös Vantaan kärkiklustereissa - ruoka-, kiinteistö-, kiertotalous- ja logistiikkaklusteri – mukana olevia yrityksiä toivotaan mukaan. Tarkoitus on, että Kasvu Open omalta osaltaan olisi tukemassa myös klusterikehitystyötämme, toteaa elinkeinopäällikkö Mika Perttunen Vantaan kasvupalveluista  

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Kasvupolun tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista. Ohjelmat ovat maksuttomia. 

Hakuaika 14.2.-20.3.2022. Hae mukaan nyt!

Avainsanat

Business VantaaElinvoima