Asiasana: Työllisyys

Nuorten rekrytointituki

Palvelu

Nuorten rekrytointituki on tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa alle 30-vuotiaan vantaalaisen työttömän työnhakijan määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, johon ei ole myönnetty palkkatukea.

Työllistämisen Vantaa-lisä järjestöille

Palvelu

Työllistämisen Vantaa-lisä on tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa vantaalaiselle työttömän työnhakijan, jolle on myönnetty palkkatukea. Työnantaja on yhteisö, joka ei harjoita elinkeinotoimintaa, kuten yhdistykset, säätiöt, rekisteröidyt uskonnolliset yhdyskunnat ja seurakunnat.

Työllistämisen Vantaa-lisä yrityksille

Palvelu

Työllistämisen Vantaa-lisä on tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa vantaalaisen työttömän työnhakijan, jolle on myönnetty palkkatukea. Työnantaja on elinkeinotoimintaa harjoittava yritys.

Työllistä palkkatuella

Palvelu

Työnantajalle voidaan myöntää palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin.

Hankinnoilla työllistäminen

Sisältösivu

Vantaan kaupunki edistää hankinnoissaan työllistymistä yhdessä palveluntuottajan kanssa. Ostopalveluun liitetään palveluntuottajalle velvoite työllistää työttömiä työnhakijoita sopimuksen laajuuden mukaan.

Vantaa yhteistyöhön Baronan kanssa – tavoitteena työllistää työnhakijat entistä vaikuttavammin

Uutinen

Vantaan kaupunki ja palveluyhtiö Barona ovat ryhtyneet yhteistyöhön tavoitteenaan tehostaa työttömien nuorten ja vieraskielisten työnhakijoiden työllistymistä Vantaalla.

Apua työnhakuun – yhdessä se on helpompaa

Artikkeli

Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluiden omavalmentajat ja monipuoliset neuvontapalvelut auttavat kaikenikäisiä työnhakijoita.

Elinkeinopäivässä tarkasteltiin työn murrosta ja tulevaisuuden kaupunkia

Uutinen

Maailma muuttuu – niin myös työ! Vantaan elinkeinopäivässä 23.11. meneillään olevaa murrosta arvioitiin niin Suomen, Vantaan kuin työympäristöjen kannalta.

Työnantajapalveluiden yhteystiedot

Sisältösivu

Vantaan työnantajapalveluiden yhteystiedot.

Urbaania kasvua Vantaa -hanke

Hanke

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuehdotuksia yritysten henkilöstön osaamistason nostamiseen, teknologiseen muutokseen ja työllisyyden edistämiseen. Näin tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden vastuullista kasvua.