Palveluryhmä: Työ ja elinkeinot

Business Vantaa mukana Kasvu Openin Kasvupolku® -sparrausohjelmassa

Uutinen

Business Vantaa on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin Pääkaupunkiseudun Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

Tukea verkostoista

Koontisivu

Verkostoitumalla syntyy aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja näkökulmia. Yhteityöverkostoissa on kysymys tiedon ja ideoiden jakamisesta ja uusien yhteistyökuvioiden kehittämisessä eri toimialojen välille.

Yrityksen muutostilanteet

Koontisivu

Yritystoimintaan kuuluu luonnollisesti erilaiset muutostilanteet ja joskus myös omistajanvaihdokset. Tältä sivulta löydät kaikki tärkeimmät palvelut muutostilanteita varten.

Kaupunki kumppanina

Koontisivu

Vantaan kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia yrityksille.

Gateway to USA -hanke avaa vantaalaisyrityksille vientimahdollisuuksia

Uutinen

Business Vantaa kutsuu yritykset mukaan uuteen mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen hankkeeseen nimeltä Gateway to USA (GIPP 2 / F35) -teollinen yhteistyö.

Vehkalaan nousee toimitilaa yritykselle, jonka keksintö mullistaa käsityksemme ravintoproteiinista ja tarjoaa ratkaisun globaaliin ruokapulaan – suunnitelmat ulottuvat avaruuteen asti

Uutinen

Kotimainen Solar Foods on paraikaa pystyttämässä ensimmäistä tuotantolaitostaan Vantaan Vehkalaan. Ilmasta proteiinia valmistavalle yritykselle kaupungin tuki on ollut alueelle sijoittumisessa ratkaiseva tekijä.

Kivistön suuralue

Projektipäällikkö ja projektiasiantuntija | Avoimen innovaation edistäminen rakennetussa ympäristössä – innovaatioista käytäntöön

Tiedote

Hankkeessa luodaan toimintamallit kokeiluyhteistyölle ja innovatiivisille hankinnoille

Projektipäällikkö | Laskeutuvien yritysten palvelut pk-seudulle

Tiedote

Tarjolla on mielenkiintoinen projektipäällikön tehtävä liittyen kansainvälisten osaajien ja yritysten maailmaan.

Projektipäällikkö | Pääkaupunkiseudun haastemoottori

Tiedote

Tule suunnittelemaan ja käynnistämään pääkaupunkiseudun yhteistä haastemoottoria!

Projektipäällikkö ja projektiasiantuntija | Food Waste Ecosystem

Tiedote

Projektipäällikkönä pääset kehittämään pääkaupunkiseudun hävikkiruoan hyödyntämistä ja etsimään keinoja ruokahävikin määrän edelleen vähentämiseksi.