Odotettu Vantaan Megarekry valtaa Viihdekeskus Flamingon torstaina 3.11.2022. Vantaan Megarekry on aitojen työmahdollisuuksien tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan avoimiin työpaikkoihin, työnantajiin ja oppilaitoksiin.

Apua ja tukea alle 30-vuotiaille

Vantaan Megarekry on perinteinen, mutta pandemian johdosta hetken tauolla ollut työnhaun tapahtuma.  Viihdekeskus Flamingo kerää saman katon alle noin sata näytteilleasettajaa ja tuhansia kävijöitä. 

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua eri työnantajiin ja kysellä lisää työmahdollisuuksista. Tarjolla on yli tuhat toinen toistaan kiinnostavampaa työpaikkaa ja joidenkin työnantajien tarjoamia työpaikkoja voit päästä hakemaan jo tapahtuman aikana. Koska vaihtoehtoja on lukuisia, itselle voi löytää jopa täysin uuden uravaihtoehdon.

Megarekry 2022 pidetään Viihdekeskus Flamingon tiloissa torstaina 3.11.2022 klo 10-15.

Tapahtuma on näytteilleasettajille ja työnhakijoille maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös ennakkoon täällä. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään tietoa tapahtumaan osallistuvista työnantajista ja oppilaitoksista. Lisäksi saat tietoa avoimista työmahdollisuuksista sekä neuvoja työnhakuun. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole sitova.

 

Lisätietoa