Tukea kestävän työmatkaliikkumisen edistämiseen

Uutinen

Marraskuisissa webinaareissa tarjotaan yrityksille ja muille työnantajille tietoa kestävästä liikkumisesta ja sen edistämisestä työpaikalla. 

Kestävän liikkumisen edistäminen työpaikoilla kannattaa, sillä se tuo mukanaan muun muassa kustannussäästöjä sairaspoissaolojen vähentyessä, lisää työntekijöiden hyvinvointia ja työssäjaksamista, sekä tukee organisaation ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuutta ja työnantajamielikuvaa.

Marraskuiset webinaarit järjestään Liikkumisen ohjaus vantaalaisissa yrityksissä -hankkeen toimesta. Kummankin webinaarin ilmoittautuminen on auki aina webinaariaamuun asti ja ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista pyytää webinaaritallenne jälkikäteen katsottavaksi.

Liikkumissuunnitelman laatiminen työpaikalle

15.11. klo 8:30-10

Mikä on työpaikan liikkumissuunnitelma ja miten liikkumissuunnitelma laaditaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia webinaarissa! Lisäksi kuullaan konkreettinen yritysesimerkki Vaisalasta ja edistyksellisestä kestävän liikkumisen edistämisestä organisaatiossa. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuuden vetää Ramboll Finland Oy. Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

 

Kestävän liikkumisen edistäminen työpaikalla

22.11. klo 8:30-10

Webinaarissa kuullaan yritysten roolista kestävän liikkumisen edistämisessä kansallisten strategioiden valossa sekä esitellään yrityksille ja muille työnantajille suunnattuja kestävän liikkumisen palveluita. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

  • Johdatus aiheeseen kestävän liikkumisen edistäminen työpaikoilla, Michaela Sannholm, Traficom
  • Kestävän liikkumisen palveluntarjoajat esittäytyvät:
  • Yritysesimerkki Newsec: Mitä kestävän liikkumisen toimia on tehty? Millaisia vaikutuksia, hyötyjä ja haasteita?
  • Keskustelu ja kommentit