Business Vantaa Hub -yhteisöalusta on avattu – tervetuloa lanseeraustilaisuuteen!

Uutinen

Vantaa on ottanut käyttöön digitaalisen Business Vantaa Hub -yhteisöalustan. Verkostoitumiseen ja keskusteluille tarkoitettu alusta tuo yhteen alueen yritykset, kaupungin asiantuntijat, oppilaitokset ja yrityspalveluita tarjoavat toimijat. Elinkeinopalvelut järjestävät yhteisöalustan lanseeraustilaisuuden 21.3. Metropolian Myyrmäen kampuksella.

Business Vantaa Hubin logo ja hymyilevä nainen.

Yhteydenpitoa, neuvontaa ja kumppanuuksia matalalla kynnyksellä 

Business Vantaa on ollut aina yritystoimijoiden vahva verkosto, mutta jotain on jäänyt uupumaan: kohtaamispaikka, joka on avoin kaikille. Digitaalisen Business Vantaa Hub –alustan ansiosta vinkkien, tiedon ja kokemusten jakaminen on helppoa, koska yksi viesti tavoittaa useita eri toimijoita samalla kertaa. Hubi on paras paikka saada ajantasaista tietoa erilaisista tuki-, neuvonta- ja kehittämispalveluista. Parhaimmillaan yhteisellä alustalla syntyy uusia innovaatioita, jotka vauhdittavat yritysten kehitystä ja sitä kautta koko Vantaan elinvoimaa.  

Vantaa haluaa olla Suomen paras paikka yritystoiminnalle. Kaupungin vetovoimaisuuden ja pitovoimaisuuden kannalta on tärkeää, että sekä Vantaalle potentiaalisesti sijoittuvat että kaupungissa jo olemassa olevat yritykset kokevat, että heitä palvellaan nopeasti ja tehokkaasti. Osana Vantaan kasvu- ja elinvoimaohjelmaa annamme yrityspalveluiden palvelulupauksen: lupaamme, että yritysten asiat otetaan käsittelyyn 48 tunnin sisällä ja yrityksiä pidetään ajan tasalla asian etenemisestä. Palvelulupaus pitää sisällään sekä nopean vastaamisen ja asian vireille saattamisen että pyrkimyksen hoitaa yrityksen tarvitsema palvelu mahdollisimman nopeasti.    

Tervetuloa Business Vantaa Hubin lanseeraustilaisuuteen 

Ethän halua missata mielenkiintoisia puheenvuoroja, mocktaileja ja verkostoitumista? Tilaisuudessa on puhujana mm. toimittaja, valmentaja ja yrittäjä Anna Perho, joka kertoo verkostojen voimasta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.3. ja tule kuulemaan mitä hyötyä Business Vantaa Hubista on sinun yritystoiminnallesi.  

Paikka: Metropolia ammattikorkeakoulu, Myyrmäen kampus, Leiritie 1, Vantaa 
Aika: tiistai 21.3. klo 14.30–17.00 
Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen Vantaan tapahtumakalenterissa

Lue lisätietoa ja rekisteröidy Business Vantaa Hubiin: https://business.vantaa.fi/fi/business-vantaa-hub
 

Lisätietoja

Maarit Haavisto-Koskinen

Elinkeinopalvelut
Projektipäällikkö
+358 40 195 1162   maarit.haavisto-koskinen@vantaa.fi

Avainsanat

Business VantaaVerkostotYhteisötYhteistyö